Menu Sluiten

Levensduur Van Een Airco

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

Meer info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over levensduur van een airco kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Levensduur Van Een Airco

Wat Bepaalt de Levensduur van Jouw Airco?

Heb je je ooit afgevraagd hoe lang jouw airconditioning mee zou moeten gaan? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, waaronder het type airco, het onderhoud en hoe intensief het apparaat gebruikt wordt. Laten we eens duiken in wat je kunt doen om de levensduur van jouw airco te maximaliseren.

1. Kies het Juiste Type Airco

Het kiezen van het juiste type airconditioning is cruciaal voor de levensduur ervan. Er zijn verschillende soorten airco´s beschikbaar – van mobiele eenheden tot split-systemen en centrale airconditioning. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen en is geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Overweeg wat het beste werkt voor jouw situatie en raadpleeg altijd een expert voordat je een beslissing neemt.

2. Regelmatig Onderhoud is Cruciaal

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de levensduur van jouw airconditioning te verlengen, is zorgen voor regelmatig onderhoud. Dit betekent dat filters minimaal twee keer per jaar moeten worden vervangen of gereinigd, afhankelijk van hoe intensief de airco wordt gebruikt. Ook is het belangrijk om professionele schoonmaak en inspectie van het systeem te laten uitvoeren. Dit helpt om problemen vroegtijdig op te sporen en grotere reparaties die later veel kunnen kosten, te voorkomen.

Niet zeker waar je terecht kunt voor betrouwbaar onderhoud? Overweeg een bezoek aan LEC Energy Solutions, waar experts klaar staan om jou te helpen met al jouw airco behoeften.

3. Gebruik Je Airco Verstandig

Hoe je jouw airco gebruikt, kan ook een grote impact hebben op zijn levensduur. Probeer bijvoorbeeld de airco niet constant op maximale capaciteit te laten draaien; dit kan het systeem snel uitputten. Stel daarnaast een realistische temperatuur in; een instelling rond de 22-25 graden Celsius is vaak ideaal voor zowel comfort als energie-efficiëntie.

Verder kan het helpen om deuren en ramen gesloten te houden wanneer de airco aan staat, zodat er geen koude lucht ontsnapt en het apparaat niet onnodig hard hoeft te werken. Ook kun je overwegen om tijdens koelere dagen of nachten de natuurlijke verkoeling te gebruiken door simpelweg ramen en deuren open te zetten.

Door deze tips op te volgen, kun je genieten van een efficiënt werkende airconditioning die jarenlang meegaat. Denk eraan: goed zorgen voor jouw airco betekent niet alleen minder stress op hete dagen, maar ook lagere energierekeningen en minder frequente vervangingen op lange termijn!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Levensduur van een airco

!–StopPubText–>.